Hotell i Sundsvall – Stadskärnan, spabehandlingar och bröllop

Sundsvall är en charmig stad med en rik historia och en mängd olika aktiviteter att utforska. Oavsett om du är på jakt efter en avkopplande spabehandling, planerar ett bröllop eller vill utforska stadskärnan, finns det många hotellalternativ att välja mellan.

Stadskärnan i Sundsvall är en av de mest populära platserna att bo på när man besöker staden. Här finns ett brett utbud av hotell som erbjuder bekvämt boende i närheten av stadens bästa restauranger, butiker och sevärdheter. Ett av de mest populära hotellen i stadskärnan är Elite Hotel Knaust. Detta vackra hotell har anor från 1800-talet och erbjuder eleganta rum och sviter med moderna bekvämligheter som gratis Wi-Fi och platt-TV.

Om du letar efter en avkopplande spabehandling under din vistelse i Sundsvall finns det flera hotell som erbjuder detta. Ett av de mest populära alternativen är Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall. Detta hotell har en avkopplande spa-avdelning med bastu, pool och en mängd olika behandlingar att välja mellan. Här kan du njuta av en avslappnande massage eller ansiktsbehandling efter en lång dag med sightseeing eller affärsmöten.

För brudpar som planerar sitt bröllop i Sundsvall finns det också många hotellalternativ att välja mellan. Ett av de mest populära hotellen för bröllop är Scandic Sundsvall City. Detta hotell har en stor bankettsal som kan rymma upp till 200 gäster och erbjuder också en bröllopssvit för brudparet att bo i. Hotellet har också en erfaren bröllopskoordinator som kan hjälpa till med allt från blommor och dekorationer till mat och dryck.

Oavsett vilket hotell du väljer i Sundsvall, kan du vara säker på att du kommer att ha en minnesvärd vistelse i denna vackra stad. Från stadskärnans charmiga gator till avkopplande spabehandlingar och romantiska bröllop, finns det något för alla att upptäcka i Sundsvall. Så varför inte boka din nästa resa till denna underbara stad idag och upplev allt den har att erbjuda?